Anett Johansen, vinner av vårens fotokonkurranse 2019.  Bosatt i Oslo , @johansenanett

#nordicphotodesign_vår       PS! Ny konkurranse er i gang! Bruk #nordicphotodesign_sommer

  • Hva tenkte du da du vant? Jeg ble veeldig overrasket, var utrolig gøy !
  • Hva er dine fotovaner? Jeg tar bilder av noe, så å si hver dag!
  • Tar du alltid bilder med mobilen eller har du et annet kamera også? Tar mest med mobilen, kameraet der er jo med meg hele tiden, og er veldig tilgjengelig ? i ferier har jeg med speilreflekskamera !
  • Hvilke motiv er du mest interessert i? Blomster og skyer!
  • Hvilke fototips vil du dele? Bruk Zoom, gå nærmere motivet, få frem detaljene !
  • Hva gir det deg av glede og motivasjon å ta bilder og legge de ut på Instagram? Det er blitt en liten hobby som jeg sitter med når jeg tar en pause fra jobb, husarbeid og de daglige gjøremålene, også er det jo gøy med hyggelige tilbakemeldinger fra folk som ser bildene ?alle liker vel ros og likes ?