Vi er her for å hjelpe deg med å skape vakre rom ved hjelp av fine veggbilder

Fra august 2023 bytter Nordic photodesign navn til Dahlia Design fordi vi da utvider sortimentet med naturtro blomster buketter, oppsatser, planter og flotte vaser til bedrifter , hoteller og interiørbutikker.

Nordic Photodesigns misjon er å gi kundene veggbilder som de elsker! Gjennom vår nettbutikk tilbyr vi et bredt utvalg av vakre, fargerike og inspirerende fotokunst /fotomotiv som kan berike ethvert hjem eller arbeidsmiljø. Ved å kombinere estetisk appell, kreativitet og god kvalitet, streber Nordic Photodesign etter å levere produkter som skaper glede og begeistring hos kundene.

Veggbilder fra Dahlia Design

Ved å tilby veggbilder som kan kjøpes online, gjør Nordic Photodesign det enkelt for kundene å utforske og velge fra et mangfoldig og kreativt utvalg. Kundene kan utforske ulike temaer, stiler og fargepaletter for å finne bilder som passer deres individuelle preferanser og personlighet. Enten det er naturfotografi, nordic vibe bilder, pop art eller klassiske motiver, er det noe for enhver smak hos oss.

Kundetilfredshet står sentralt i Nordic Photodesigns misjon. Vi streber etter å skape en positiv og personlig opplevelse for hver enkelt kunde. Gjennom nøye utvalgte motiv av høy kvalitet og profesjonell kundeservice, ønsker vi å overgå kundenes forventninger. Ved å tilby trykte bilder av god kvalitet og fornuftige priser.  Vi tilbyr ulike størrelser og bilder i akryl eller aluminium, sikrer vi at kundene får et produkt de virkelig elsker, og som passer perfekt inn i deres hjem.

Nordic Photodesign har vært en pålitelig og troverdig kilde for veggbilder av god kvalitet siden 2017. Hvert bilde blir bestilt «on demand» til den enkelte, og hvert bildemotiv er kun i et begrenset opplag totalt. Vi tror på kraften i kunst og hvordan et vakkert bilde kan forvandle et rom og skape en følelse av glede og inspirasjon.

Gjennom vår misjon om å gi deg veggbilder du vil elske, fortsetter Nordic Photodesign å inspirere og berøre mennesker gjennom kunst.

Vi skaper også et rom for kundene til å uttrykke sin unike stil og personlighet gjennom PERSONLIGE vakre bilder som gir glede og mening. Enten det er som en gave til seg selv eller noen andre, er Nordic Photodesigns veggbilder en kilde til skjønnhet og inspirasjon som varer livet ut.

Love it-wall – wall it! Vi vil skape vakre omgivelser for deg 🙂


PS!
Ja , photo design skrives i 2 ord på engelsk, men vi ville vi ha det i ett ord.

 Våre verdier

  • Fotoglede

  • Fargeglede

  • Hjelpsomme

Følge oss på sosiale medier da vel!