Vi skaper vakre rom ved hjelp av fine veggbilder, blomster og vaser

Fra august 2023 bytter Nordic photodesign navn til Dahlia Design fordi vi da utvider sortimentet med naturtro blomster buketter, oppsatser, planter og flotte vaser til private hjem, bedrifter , hoteller og interiørbutikker.

Dahlia Design har kule og fargerike veggbilder og naturtro blomster, planter og vaser som gjør ethvert rom vakrere! Velkommen til å se hva som kan passe hos deg! Vi kan også skreddersy med dine egne motiv og farger.

Dahlia Design misjon er å gi kundene våre veggbilder, blomster og vaser som de elsker! Gjennom vår nettbutikk tilbyr vi et bredt utvalg av vakre, fargerike og inspirerende fotokunst /fotomotiv som kan berike ethvert hjem eller arbeidsmiljø. Ved å kombinere estetisk appell, kreativitet og god kvalitet, streber Dahlia design etter å levere produkter som skaper glede og begeistring hos kundene.

Veggbilder fra Dahlia Design

Ved å tilby veggbilder og kunstige blomster som kan kjøpes online, gjør Dahlia design det enkelt for kundene å utforske og velge fra et mangfoldig og kreativt utvalg. Kundene kan utforske ulike temaer, stiler og fargepaletter for å finne bilder som passer deres individuelle preferanser og personlighet. Enten det er natur fotografi, nordic vibe bilder, pop art eller klassiske motiver, er det noe for enhver smak hos oss.

Kundetilfredshet står sentralt i Dahlia designs misjon. Vi streber etter å skape en positiv og personlig opplevelse for hver enkelt kunde. Gjennom nøye utvalgte motiv av høy kvalitet og profesjonell kundeservice, ønsker vi å overgå kundenes forventninger. Ved å tilby trykte bilder av god kvalitet og fornuftige priser.  Vi tilbyr ulike størrelser og bilder i akryl eller aluminium, sikrer vi at kundene får et produkt de virkelig elsker, og som passer perfekt inn i deres hjem.

Dahlia design har vært en pålitelig og troverdig kilde for veggbilder av god kvalitet i flere år. Hvert bilde blir bestilt «on demand» til den enkelte, og hvert bilde motiv er kun i et begrenset opplag totalt. Vi tror på kraften i kunst og hvordan et vakkert bilde kan forvandle et rom og skape en følelse av glede og inspirasjon.

Vi skaper også et rom for kundene til å uttrykke sin unike stil og personlighet gjennom PERSONLIGE vakre bilder som gir glede og mening. Enten det er som en gave til seg selv eller noen andre, er Dahlia designs veggbilder en kilde til skjønnhet og inspirasjon som varer livet ut. Sammen med vakre blomster og vaser.

Love it!  er vår pay off! Vi vil skape vakre omgivelser for deg 🙂

 Våre verdier

  • Fotoglede

  • Fargeglede

  • Hjelpsomme

Følge oss på sosiale medier da vel!