Personvern

Personvernerklæring
Versjon 2.3 – oppdatert 14.11.2023

Dahlia Design / Las Dillas med org.nr. 991719849 eier og driver websiden www.dahliadesign.no. Hovedkontoret holder til i Snarøyaveien 55, 1364 Fornebu.

www.dahliadesign.no gir deg mulighet til å be om nyhetsbrev, lese våre blogginnlegg, sjekke priser, bestille våre produkter og tjenester over internett, og få tjenestene levert til deg. Når du går inn på og bruker vår webside, samtykker du samtidig til vilkårene og denne personvernerklæringen.

Behandlingsansvarlig: Charlotte Sagvik

Om vår personvernerklæring
Vår personvernerklæring forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger fra deg. Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Dahlia Design / Las Dillas er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Vi tar ditt personvern alvorlig. Du skal ha tillit til oss og at vi behandler dine personopplysninger korrekt. I denne personvernerklæringen forklarer vi deg hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys via dahliadesign.no, godtar du at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er avtalen mellom oss.

Vi samler informasjon om deg for å kunne gi deg målrettede tilbud som er relevante for deg. Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen.

Vår bestillingsløsning
Når du bestiller våre produkter/ tjenester via vår bestillingsløsning, godtar du også at vi lagrer dine personopplysninger som navn, epost, telefonnummer, adresse, størrelse på bildet, blomster og evt samt hvilken tjeneste du har bestilt, på våre systemer. Dette er nødvendig for å kunne opprette et kundeforhold og levere tjenesten du har bestilt.

Ønsker du å betale via faktura, foretar vi en kredittsjekk på ditt personnummer først.

Betaler du med bankkort, går betalingen via DIBS. Ingen kortinformasjon blir lagret hos oss eller i bestillingsløsningen.

 

Cookies / Google Ads.

Informasjonskapsler brukes til personlig tilpasset annonsering i ditt samtykkeerklæring/banner som popper opp første gang du er inn på siden.
Klikk inn for å lese mer om dette her:  link to Google’s Privacy & Terms site

Personlige data/informasjonskapsler kan brukes til personalisering av annonser på det første laget av samtykkeerklæringen.

 

Få et tilbud via vårt skjema
Sender du inn en forespørsel via vårt skjema, godtar du også at vi lagrer dine personopplysninger for å kunne opprette et kundeforhold og få sendt deg et tilbud.

I skjemaet kan du også velge om du vil motta vårt nyhetsbrev basert på ditt samtykke.

Abonnere på vårt nyhetsbrev på e-post
Har du meldt deg på vårt nyhetsbrev er ditt navn og din epostadresse lagret i en tredjepartsløsning som heter Make – som er vårt system for utsendelse av nyhetsbrev.
Make har norske eiere med server i Europa.

I vårt nyhetsbrev på e-post tilbyr vi våre abonnenter fototips, tilbud, tjenester og konkurranser. Vi sender kun vårt nyhetsbrev til de brukere som har ønsket å motta dette.

Når du samtykker til å motta vårt nyhetsbrev, ber vi om din e-postadresse som eneste obligatoriske opplysning. I ettertid kan vi be om ytterligere informasjon om deg. Det er da frivillig å opplyse om dette og denne informasjonen vil bli brukt til å tilpasse innholdet av nyhetsbrevet, slik at det er mer relevant for deg.

Du kan til enhver tid velge å avbestille nyhetsbrevet og vil ha mulighet til å velge å gjøre dette i hvert nyhetsbrev du mottar fra oss.

Samtykke
Vi kontakter ingen uten at de aktivt har oppgitt samtykke til å motta informasjon. Et slikt samtykke ber vi om i skjemaet vi bruker dersom du ønsker å motta et tilbud – eller bestiller noe i bestillingsløsningen. Du samtykker også til å motta vårt nyhetsbrev, når du melder deg på dette og sender inn din epostadresse via vår webside.

Dette samtykket kan du til enhver tid trekke tilbake ved å sende en epost til [email protected].

Deling av personopplysninger
Dine personopplysninger blir lagret i våre CRM og evt faktureringssystemer som vi behandler. Våre leverandører har ikke tilgang til behandling av opplysningene. Tilgangen blir kun brukt til support og vedlikehold og er regulert i databehandleravtaler vi har med alle våre leverandører.

 

Chat
Tar du kontakt via vår Chat-kanal blir din info lagret og delt med vår tredjepartsleverandør Smartsupp.com i 3 mnd og deretter slettet. Vi ønsker å beskytte ditt personvern – legg derfor ikke inn personlige opplysninger i chat som har med sykdom, helse, bankkort osv. å gjøre.

For konkrete tilbudsforespørsler blir din info overført og lagret i vårt CRM-system for videre oppfølging av tilbud.

 

Utleveres opplysningene til tredjeparter?
For å gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår, samt relevant markedsføring i andre kanaler som Facebook og Google, benytter vi informasjonskapsler utstedt av tredjepart.

Retten til innsyn, sletting og klage
Om vi ikke hører noe annet fra deg, beholder vi din personinfo i 2 år, med mindre annen lovgivning krever lenger lagring.

Du kan til enhver tid be om innsyn dersom du lurer på hvilken informasjon vi har lagret om deg, eller sletting av all informasjon. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke. Du har rett til å endre din egen informasjon. Du kan be oss om å endre de for deg.

Ønsker du å slette din konto hos oss, gjør vi deg oppmerksom på at du har også rett til å få din informasjon utlevert i et maskinlesbart format før kontoen slettes. Vi trenger skriftlig bekreftelse via epost som er registrert hos oss, før overføring kan skje.

Hvis du ønsker å benytte deg av disse rettighetene, kan du sende en epost til [email protected]