Pynt opp til førjulstiden!

Skap et koselig førjulshjem med naturtro blomster fra Dahlia Design ✨

Ofte er november grå, som noen har slått av lyset. Så hvordan skape litt mer hygge inne?
Er du klar for å bringe førjulstemningen inn i hjemmet på en vakker og varig måte? Da har vi de perfekte tipsene for deg!
Med våre naturtro juleblomster kan du pynte opp både inne og ute, uten bekymring for allergier, vanning eller visnende planter.

🎄 Julestjerner i rødt og hvitt
Tradisjonelle julestjerner er et must for førjulstemningen, og vi har de mest naturtro variantene! Du kan spre de rundt i hjemmet ditt i november, og de vil ikke dø og visne før jul! De vil vare! Våre vakre julestjerner i både rødt og hvitt passer perfekt på bordet, i vinduskarmen eller som en del av juledekorasjonen på kjøkkenbenken. Kombiner dem med lys og grankvister for et stemningsfullt uttrykk.

Kranser og julestjerner fra Dahlia Design

🌸 Amaryllis – en tidløs klassiker
Amaryllis er et vakkert blikkfang med sine elegante, store blomster. Vi tilbyr naturtro Amaryllis som varer hele julen – og enda lenger. Sett dem i en vakker vase, alene eller i kombinasjon med grener og kongler, og nyt synet av denne tidløse klassikeren uten bekymring for stell.

🎀 Kranser til dør og bord
Velkomst kranser gir den perfekte førjulsfølelsen og du går advent vakkert i møte! Pynt ytterdøren med en nydelig naturtro krans, og la gjestene bli møtt av julestemning allerede utenfor huset. Til middagsbordet kan du legge til en bordkrans med lys eller dekorasjoner som skaper en lun atmosfære under julemåltidene.

Slik pynter du hjemmet koselig til advent og jul
Det er små detaljer som skaper den magiske julestemningen! Sett sammen julestjerner og amaryllis i vakre grupper, heng kranser på dørene, og bruk levende lys for å skape varme og glød. Pynt med røde, grønne og hvite elementer, som juleblomster og fine juledekorasjoner, for en klassisk og innbydende julestil.

Med våre naturtro juleblomster kan du være trygg på at de holder seg like flotte gjennom hele sesongen. Og best av alt – de kan brukes år etter år! 🌿🎄

Ta kontakt for en komplett førjuls/advent pakke.