Tips og råd for hvordan du kan bruke blomsterbuketter

Her er noen tips og råd for hvordan du kan bruke blomsterbuketter fra Dahlia Design til å friske opp både hjemmet, hytta og kontoret:

  • Velg riktig blomsterkombinasjon

Dahlia Design spesialiserer seg på kunstige blomster med en naturlig estetikk. For en klassisk og tidløs bukett kan du kombinere roser, peoner og eukalyptus. Dette gir et romantisk og elegant preg som passer i stuer, soverom eller kontormiljøer. Hvis du ønsker et mer moderne og minimalistisk uttrykk, kan du velge buketter med få, store blomster som orkideer eller liljer, som gir en ren og stilren atmosfære.

 

  • Bruk av kunstige blomster i ulike rom

Stue: Plasser en stor blomsterbukett på et sentralt bord som et blikkfang. Velg gjerne blomster med varme farger som gir rommet et livlig preg, for eksempel en kombinasjon av solblomster, hortensia og grønne blader.

Kjøkken: En mindre bukett med urter eller grønne planter fra Dahlia Design kan gi et friskt og rent uttrykk på kjøkkenbenken. Dette gir et hint av natur samtidig som det er vedlikeholdsfritt.

 

 

 

Soverom: Velg myke, delikate blomster som lavendel eller sukkulenter for nattbordet eller på en kommode. Dette gir rommet et rolig og avslappende preg.

Kontor: Kunstige planter kan også brukes på skrivebordet for å gi et inspirerende arbeidsmiljø. En liten, stilren bukett eller et grønt element som en potteplante kan bidra til å forbedre både fokus og velvære.

  • Fordeler med kunstige blomster fra Dahlia Design

Langvarig: En av de store fordelene med kunstige blomster  er at de alltid ser friske ut uten vedlikehold. Dette gjør dem ideelle for steder med lite naturlig lys eller for de som ikke har tid til å stelle blomster.

Allergivennlig: Kunstige blomster gir den visuelle skjønnheten av ekte blomster uten pollen, som gjør dem perfekte for hjem eller kontorer med allergikere.

  • Plasseringstips

Ved inngangspartiet: En høy vase med en dramatisk bukett kan sette tonen for hjemmet ditt. Dette gir et sterkt førsteinntrykk.

I hyller: Små blomsteroppsatser kan brukes i bokhyller eller på mindre bord for å skape balanse og tilføre farger uten at de tar for mye plass

Skrivebord: På kontoret kan en mindre bukett eller plante plasseres på skrivebordet eller i hjørnet av rommet for å skape et roligere og mer kreativt miljø.

Ved å bruke Dahlia Design buketter og planter strategisk i ulike rom, kan du skape et friskt og stilfullt hjem eller kontor med lite vedlikehold, samtidig som du tilpasser innredningen til din personlige smak og stil.  Du får også fargerike veggbilder! Love it!