Vaser- skjønnheter som løfter blomstene! Kommer  oktober/november. Følg med!

 

Hjemmet og kontoret ditt fortjener det beste av estetikk, og ingenting legger til en touch av eleganse og skjønnhet som vakre vaser. Dahlia Design er stolt av å presentere vårt mangfoldige utvalg av vaser som spenner fra høye og slanke til lyse og frodige, laget av ulike materialer som glass og keramikk. Disse kunstneriske mesterverkene er designet for å forvandle ethvert rom og skape et visuelt imponerende uttrykk.

Høye og slanke vaser ? – Stolthet i høyden Våre høye vaser er en uttrykksfull måte å bringe vertikal eleganse inn i rommet. Med slanke linjer og ofte moderne design, passer disse vaskene perfekt i hjørner, på sidebord eller på spisestuebordet. De fungerer også flott som solitære stykker som tiltrekker oppmerksomhet.

Lyse og frodige vaser ?- Naturinspirert skjønnhet. For de som elsker å innføre naturens skjønnhet i hjemmet, tilbyr vi et utvalg av lyse og frodige vaser. Disse vaskene kommer i organiske former og er ofte inspirert av blomster, blader og annen naturskjønnhet. De er ideelle for å innføre en frisk og livlig følelse i ethvert rom.

Glassvaser ?- Gjennomsiktig raffinement. Vår glass vaser kolleksjon gir et gjennomsiktig preg av raffinement til hjemmet ditt. Disse vaskene skaper en spennende effekt når lyset treffer dem, og de kommer i ulike former, størrelser og mønstre. Fra minimalistisk moderne til mer intrikate design, våre glass vaser legger til en subtil touch av eleganse.

Keramikkvaser ? – Tidløs skjønnhet. Keramikk vaser er synonymt med tidløs skjønnhet og varme. Vårt utvalg av keramikk vaser kommer i varierte farger, teksturer og mønstre, fra de dristige og livlige til de subtile og naturlige. Disse vaskene legger til en følelse av varme og personlighet til ethvert rom.

Enten du vil legge til en touch av farge, tekstur eller stil til ditt hjem, har Dahlia Design vaser som passer dine preferanser. Utforsk vår kolleksjon og oppdag den unike skjønnheten som våre vaser kan tilføre ditt interiør. Fra minimalistisk til overdådig, fra glass til keramikk, vi har vaser for enhver smak og enhver stil.